Slide 1 - copy
En kortere vei til
vekst og suksess

Vi har høy kompetanse innen regnskap, lønn og skatt.

Slide 1
Vi engasjerer oss
hele året!

Gode tips har kun effekt hvis de kommer i rett tid ...

next arrownext arrow
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow

Gry Wigre

Telefon: 458 94 500
gry.wigre@joinyou.no

Gry Wigre er utdannet Bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun har gjennom 18 år vært grunder og daglig leder i økonomiselskapene GG Team Økonomitjeneste og senere Amesto Business Partner. Hun har arbeidet operasjonelt ut mot små og mellomstore bedrifter med områdene; styrerådgivning, økonomirådgivning, analyser/rapporter/budsjetter, årsoppgjør og ligning. Dette har gitt henne bred erfaring fra mange forskjellige bransjer.
I selskapets levetid har hun som leder håndtert perioder med sterk vekst og rekruttering, nedgangstider med nedbemanning og omorganisering, oppkjøp, fusjoner og fisjoner.

Hun har holdt kurs og foredrag innenfor området økonomi både bedriftsinternt og eksternt.

Eva Aunemo

Telefon 932 84 338
eva.aunemo@joinyou.no

Eva Aunemo er utdannet revisor fra Trondheim Økonomiske Høgskole. Hun har, foruten å arbeide i 10 år som revisor i selskapet BDO Noraudit, vært daglig leder i Ankerløkken maskin i en årrekke. Over en periode på 3 var har Eva Aunemo salgs- og leveranseansvarlig i outsourcingsprosesser for små og mellomstore bedrifter for økonomiselskapet Amesto Business Partner AS. Hun har med sin økonomikompetanse og i sin rolle som salgsansvarlig vært en vesentlig relasjonsbygger og rådgiver inn i bedriftsmarkedet.
De siste årene har Eva vært «heltids-gründer» i selskapet SeeME AS

Eva Aunemo har gjennom sitt arbeide kompetanse innenfor områdene ledelse, organisasjonsutvikling, nedskalering, markedsføring, salg, salgsledelse samt internasjonale markeder.

Ann-Eva Johnsen

Telefon 908 21 152
ann-eva.johnsen@joinyou.no

Ann-Eva Johnsen er utdannet ved Vigernes Handelsskole og har tatt Bedriftslederskolen ved NKI. Hun har i en årrekke hatt lederstillinger i Elektrobransjen og har derfor unik kompetanse innenfor håndtverksbedrifter. Hun startet sin karriere i bransjen som avdelingsleder i Brinchmann AS og var der i 3 år. For Van Gel Systems AS var hun direktør for Skandinavia i 9 år, og for Sylvania AS var hun daglig leder i 10 år. Ann-Eva er aksjonær og styreleder i selskapet Utleieverktøy AS.

Til daglig arbeider Ann-Eva i JoinYou AS med alle funksjoner i økonomiavdelingen til våre kunder.