Slide 1
Vil du bli en av våre
fornøyde kunder

Kom innom og ta en prat og en kopp kaffe ...

Slide 1
Vil du bli en av våre
fornøyde kunder

Kom innom og ta en prat og en kopp kaffe ...

Erling Storm
Erling Storm er leder og drifter av mange selskaper og har valgt å ha alle regnskapene hos oss. Vi fungerer som Erling Storms økonomiavdeling med alt det innebærer; Vi sørger for fakturering, innfordring, føring av bilag, betaling til leverandører, lønnsavregninger, innrapporteringer, årsoppgjør og kommunikasjon med revisor.

Viktor Milanovic
Viktor driver et av Oslos sjeldne sveisemekaniske verksteder. Han har super kompetanse på sitt fagområde og trenger hjelp med økonomistyring.

Trine Sandberg
Trine er Norges største blogger og forfatter under Trines Matblogg / Trines Mat AS.

Vi har vært med henne helt fra starten og er hennes økonomiavdeling.

Petter Kleve
Petter er daglig leder i Storm Elektro AS hvor det er ansatt 20-30 elektrikere. Selskapet er i vekst og er avhengig av et ajourholdt regnskap for å treffe beslutninger i hverdagen. Vi har ansvaret for økonomiavdelingen til selskapet.

Bjørn Høivik
1Company AS er et selskap i sterk vekst innenfor eiendom, rehabilitering og renhold. For selskap i vekst er vi en strategisk partner. Når Bjørn skal ta daglige beslutninger er han helt avhengig av oppdaterte regnskaper.

Ragnar Dahl
Ragnar Dahl har to selskaper – vi er hans økonomiavdeling.
Vi sørger for fakturering, innfordring, føring av bilag, betaling til leverandører, lønnsavregninger, innrapporteringer, årsoppgjør og kommunikasjon med revisor.

Maya Tigolonova
Maya er spesialist og driver hudlegekontoret Oslo Dermatology AS i Hegdehaugsveien. Vi har hatt et samarbeid i en årrekke om regnskap og personlig ligning for Maya, slik at hun kan ha full fokus på sine pasienter.